babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Ha tavasz, akkor megújulás! (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Új illatra, könnyed textúrára és ragyogó arcbőrre vágysz?

 

Próbáld ki a három különböző Dr. Hauschka nappali arctejet! Ne csak elméletben gondold ki melyik az ideális számodra, hanem kísérletezz vele, kérd ingyenes mintaterméküket és nézd meg melyik válik be leginkább a bőrödnek.

Két új arctejjel bővült ugyanis az arcápolási termékek kínálata, de a jól bevált arcápoló tej is megmaradt csak a neve lett más. Könnyed textúrával a bőr víz- és zsírháztartásának védelméért egész nap, a bőrállapotodhoz ideális kompozícióban.

 

Nyugtató nappali arctej – a vörösödésre és értágulatra hajlamos bőrre.

 

Ez a hidratáló tej megnyugtatja az érzékeny, kipirosodott arcot és a bársonyosan folyó textúra egész nap védi a bőrt. Így ellazultan kezdheted a reggelt – bármit is hozzon még a nap. A rózsából, borágóból és palástfűből készült kivonatok erősítik és stabilizálják az érzékeny bőrt, és egyenletes bőrállapotról gondoskodnak. A könnyű hidratáló tej stimulálja a természetes zsír és nedvesség képzését, és kiválóan alkalmas sminkalapként is, a bőrnek nyugodt napot ajándékoz.

 

Kiegyenlítő nappali arctej – 50 ml - zsíros, kombinált bőrre. 

 

Ez az arctej a zsíros, kevert bőrt egyensúlyba hozza. A bársonyosan lágy textúra szabályozza a zsíros bőrt, és megnyugtatja a tisztátalanságokat. Pont oda közvetíti a nedvességet, ahol a legnagyobb szükség van rá. A nyúlszapukából és sarkantyúkából álló kivonatok tisztább megjelenést ajándékoznak a bőrödnek. A mattító arctej egyensúlyba hozza a bőrt, csodálatosan gyorsan beszívódik, ezért nagyszerű sminkalap. Egy kitartó kísérő egész napra.

 

ÚJ NÉV: Vitalizáló nappali arctej (régi név Arcápoló tej) – fakó, száraz bőrre

 

Ez a hidratáló tej sugárzóvá teszi az arcszínt és bársonyosan lágy textúrájával egész nap védi a bőrt. A kedvelt Arctejet most már Vitalizáló arctejnek hívják – a bevált receptúra változatlan. A vízhiányos, száraz érzetű bőrre való arctej stimulálja a bőröd természetes zsír és nedvesség képzését. A sárgabarackból, répából és orbáncfűből álló kivonatok a sápadt bőrt rózsássá és finommá varázsolják. Az arctej sminkalapként is ideális. Szeress bele újból, minden reggel.

 

Kérj ingyenes termékmintákat az info@drhauschka.hu email címen.

Ajánló

Mire lesz szükségünk a szülés után?
Alakmegőrző tippek Hollywoodból.
Próbáld ki a három különböző Dr. Hauschka nappali arctejet!

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

A sikeres emberek egy helytelen irányba tett lépést értékes tapasztalatként élnek meg, míg a sikertelenek a rossz irányt kudarcként fogják fel.

- Andrew Matthews -

A legjobb baba ajándék!